25. lokakuuta 2017

Tervetuloa Eficode!

Ilolla ilmoitan, että Tieturin asiakkaat pääsevät jatkossa nauttimaan myös Eficoden asiantuntijoiden osaamisesta. Eficode on suomalainen design- ja teknologiayritys, jonka visiona on rakentaa yli 200 asiantuntijan voimin tulevaisuuden ohjelmistokehitystä ja digitaalisia palveluita. Eficodella on toimistot Helsingissä, Tampereella sekä Kööpenhaminassa, Tukholmassa ja Göteborgissa.

Olen itse erityisen innoissani siitä, että saamme näin vahvaa osaamista mukaan jo ennestään vahvaan asiantuntijajoukkoomme. Etsimme jatkuvasti uusia koulutuskumppaneita taataksemme asiakkaillemme parhaat mahdolliset ajantasaiset koulutukset. Eficoden osaaminen on vakuuttavaa, ja yritys on edelläkävijä erityisesti DevOpsin alueella.

Tieturin tavoitteena on varmistaa Suomen vahva IT-osaaminen myös tulevaisuudessa. Tähän missioomme Eficoden asiantuntemus sopii enemmän kuin hyvin. Teimme aluksi Eficoden kanssa yhteistyötä asiakaskohtaisissa koulutuksissa, ja yhteistyön sujuessa päätimme yhdessä laajentaa sitä. Ihan ensimmäiseksi lisäämme valikoimiimme Eficoden erikoisosaamisalueista DevOps-koulutuksia.

Eficoden asiantuntijoita tullaan näkemään myös ohjelmistokehityspuolellamme, ihan ensimmäisenä ensi viikolla (30.10.2017) järjestettävällä Java ohjelmointi -kurssillamme.

Tervetuloa siis mukaan, Eficode!
Anna Sahinoja
Tuoteryhmäpäällikkö, ICT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit